Кількість
|
Вартість
|
||
|
INTERMAG Бор Турбо — рідке мікродобриво з бором
Засіб є технологічно поліпшеною формою добрива INTERMAG Бор, використовуючи технологію INT, що була розроблена з метою підвищення ефктивності дії добрив і біостимуляторів, технологія INT робить процес засвоєння бору листковою поверхнею рослини надзвичайно ефективним, збільшує швидкість, ефективність поглинання, транспортування та використання поживних речовин у рослині завдяки індивідуально підібраним компонентам органічного походження. Технологія забезпечує мінімальні втрати врожаю в умовах стресу, знижує ризик змивання дощем застосованих агрохімікатів.
Склад: вміст діючих речовин: Азот (N) 50,0 г/л 3,7%, Бор (B) 150 г/л11,0%
Культури: ріпак, цукровий буряк, бобові крупно- і дрібнонасінні, кукурудза, картопля, тютюн, польові культури, овочеві, квіти, плодово-ягідні дерева та чагарники, розплідники дерев (розсадники), полуниця, малина, виноград.
Нова формула INTERMAG Бор Турбо пришвидшує засвоєння бору на 25%, результат стає макимальним навіть при використанні у суворих погодних умовах.
Норми витрат:
-
рекомендована витрата при одній обробці 1-2 л/га.
-
підживлення необхідно проводити протягом вегетаційного сезону 2-4 рази.
Переваги ІНТЕРМАГ БОР ТУРБО
-
краща засвоюваність бору, ніж в стандартних борних добривах;
-
нижчі дози, ефективніше живлення;
-
вища врожайність, краща якість.
Бор (В), що постачається в добриві Бор Турбо, позитивно впливає на розмір і якість врожаю, напр. на:
-
правильний ріст і розвиток наймолодших частин рослин: коріння (особливо дрібне коріння - краще поглинає воду і поживні речовини), а також пагони, бруньки, плоди;
-
правильний хід процесу запліднення квітки;
-
підвищення ефективності засвоєння поживних речовин;
-
покращення якісних параметрів врожаю (наприклад, підвищення вмісту цукру в урожаї - буряки, фрукти, овочі);
-
краща міцність плодів (синергетичний ефект з кальцієм) підвищення стійкості рослин до стресових умов протягом періоду вирощування.
Ознаки дефіциту бору
У картоплі затримується розвиток рослини, пригнічується точка росту, міжвузля стають укороченими, а черешки листя - ламкими. Бульби утворюються дрібні, часто з тріщинами, в нижній частині бульби розвивається потемніння судинного кільця. Суцвіття цвітної капусти темніють і чорніють, в стеблі утворюється дупло з почорнілими краями. У коренеплодів розвивається гниль сердечка. Точка росту стебла помідора чорніє, а в нижній частині починають рости нові листя, черешки молодого листя стають ламкими (на плодах утворюються бурі плями відмерлої тканини).