Кількість
|
Вартість
|
||
|
ЖукОфф це новітній високоефективний інсектицид, що працює проти широкого спектру шкідників.
ЖукОфф поєднує в собі дві діючі речовини, що забезпечує довготривалий ефект захисної дії. Завдяки властивостям препарату шкідники гинуть максимально швидко після застосування. Інсектицид знищує широку кількість шкідників, таки як, колорадський жук, попелиці, картопляна міль, совки, трипси, клопи.
Склад: Клотіанідін, Альфа-циперметрин
Культури: Картопля, Груша, Яблуня, Буряк, Капуста, Морква, Огірки, Дині, Кавуни
Переваги:
- швидка та ефективна дія;
- довготривалий захисний ефект;
- знищення більше 100 видів сисних та листогризучих шкідників, у тому числі тих, у яких розвинута резистентність (стійкість) до препаратів-піретроїдів;
Рекомендації, щодо застосування:
Картопля
Норма витрати препарату: 1,5 мл на 3-5 л води на 1 сотку.
Спосіб обробки: обприскування рослин в період вегетації
Плодові культури, в тому числі яблуня, груша
Норма витрати препарату: 3-4 мл на 5-8 л води на 1-3 дерева.
Спосіб обробки: обприскування рослин в період вегетації;
Буряки
Норма витрати препарату: 1,5 мл на 3-5 л води на 1 сотку.
Спосіб обробки: обприскування рослин в період вегетації
Капуста, морква, огірки, баштанні культури
Норма витрати препарату: 1,5 мл на 3-5 л води на 1 сотку.
Спосіб обробки: обприскування рослин в період вегетації
Нежитлові приміщення, смітники, відкриті території
Норми витрати препарату: 5 мл на 1 л води, норма витрати робочого розчину 100 мл/м2.
Спосіб обробки: обприскування поверхні.
Максимальна кількість обробок за сезон - 2.
Інтервал між обробками - за появи нової популяції шкідників.
Строк виходу працівників для проведення ручних робіт 10 днів, механізованих - 4 доби.
Термін очікування від обробки до збору врожаю картоплі - 30 діб.
Рекомендації для використання препарату
Перед приготуванням робочого розчину ємність з препаратом необхідно збовтати. Розрахункову кількість препарату слід розчинити у чистій воді та ретельно перемішати розчин. Робочий розчин потрібно готувати безпосередньо перед обробкою, використати в день приготування. Обробку необхідно проводити у безвітряну суху погоду, при температурі не вище +25°С, в ранкові або вечірні часи.