Кількість
|
Вартість
|
||
|
Айсберг (Aisberg) — ранньостиглий сорт білої посадкової цибулі, що характеризується гарними смаковими та товарними властивостями, невибагливістю у вирощуванні. Сорт має гостроту середнього ступеня та відмінно підходить для споживання у свіжому і в переробленому вигляді, використовується для весняних салатів, тушіння, варіння, смаження і маринаду. Цибулина Айсбергу білого кольору і має круглу форму, плоди швидко дозрівають, гострота середнього ступеня (при поганому поливі, стає дуже гіркою), середня вага 40 - 60 гр. Стебло довге й прямостояче , з товстою шийкою. Листя яскраво-зеленого кольору, зверху вкрите восковим нальотом. Суха луска, прилягає нещільно, тому швидко і легко чиститься. Висадка у відкритий ґрунт здійснюється в перших числах травня. Цибуля Айсберг має високу стійкість до різних захворювань і шкідників. Довго зберігається. Урожайність більша - з одного квадратного метра можна зібрати до 5 кг цибулі.
Переваги:
- висока врожайність (до 5 кг/м²);
- тривалі терміни зберігання;
- ранні терміни дозрівання;
- гарні смакові властивості
- простота у вирощуванні.