Кількість
|
Вартість
|
||
|
Smart Grow Відновлення - комплексний антистресовий препарат на основі фульвокислот, фулерену та органічних кислот. Smart Grow Відновлення розроблений для передпосівної обробки насіння, а також для виведення зі стресу та відновлення активної вегетації рослин. Препарат прискорює адаптацію розсади в ґрунті. Smart Grow Відновлення рекомендовано застосувати після висадки розсади на постійне місце.
Склад: фульвокислоти – 100 г/л, фулерен – 1 г/л, бурштинова кислота – 20 г/л, амінооцтова кислота – 7,5 г/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, кісточкові, зерняткові, виноград. суниця, смородина, ожина, малина(літня і ремонтантна).
Переваги:
- забезпечує надходження в клітини кисню;
- впливає на клітинний і тканинний метаболізм;
- сприяє швидкому відновленню рослин після дії негативних факторів;
- стимулює та зміцнює імунну систему рослин в умовах стресу та активує біохімічні механізми адаптації рослин;
- прискорює адаптацію розсади в ґрунті, тому рекомендовано застосувати після висадки розсади на постійне місце;
- прискорює формування хлорофілу в клітинах та до-
- помагає засвоювати корисні речовини з ґрунту.
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
||
ПОЛЬОВА ГРУПА |
Лист |
Фертиг |
||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Вихід із зими |
1,5-2,0 |
* |
|
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) |
1,5-2,0 |
* |
||
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура, недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
* |
||
Соняшник |
Фаза 2-4 пар листків (ВВСН 22-28) |
1,5-2,0 |
* |
|
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура,недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
* |
||
Кукурудза |
Фаза 3-5 листків (ВВСН 17-28) |
1,5-2,0 |
2,0 |
|
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура, недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
2,0 |
||
Ріпак, гірчиця, льон |
Фаза відновлення вегетації - стеблування |
1,5-2,0 |
* |
|
Бутонізація (перед цвітінням) |
1,5-2,0 |
* |
||
Зернобобові (горох, соя, нут,квасоля, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,5 |
* |
|
Бутонізація |
1,5-2,0 |
* |
||
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура, недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
* |
||
Цукровий і кормовий буряк |
Фаза 2- 4 листка |
1,5 |
2,0 |
|
Фаза 4-6 лисків (ВВСН 14-16) |
1,5-2,0 |
2,0 |
||
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура, недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
2,0 |
||
ОВОЧЕВА ГРУПА |
|
|||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Початок вегетації |
1,5 |
2,0 -2,5 |
|
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура, недостатня вологість) |
1,5 |
2,0-2,5 |
||
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
|
|||
Зерняткові, кісточкові |
Перед цвітінням |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
|
Після цвітіння (ВВСН 71-72) |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
||
Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
||
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура,недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
2,0-3,0 |
||
Виноград |
Перед цвітінням (ВВСН 51-59) |
1,5-2,0 |
2,0-2,5 |
|
Після цвітіння (ВВСН 61-69) |
1,5-2,0 |
2,0-2,5 |
||
Суниця, смородина, ожина, малина (літня і ремонтантна) |
Вихід із зими |
1,5-2,0 |
2,0-2,5 |
|
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура,недостатня вологість) |
1,5-2,0 |
2,0-2,5 |
||
ТЕПЛИЦЯ |
|
|||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Обробка розсади перед висадкою у ґрунт |
300-500 мл/100л води |
* |
|
Через 10-14 днів після висадки у ґрунт |
* |
20 мл на 1 сотку |
||
Фаза бутонізації |
300-500 мл/100л води |
* |
||
При стресових умовах (різкі перепади температури, висока температура,недостатня вологість) |
300-500 мл/100л води |
20 мл на 1 сотку |