Кількість
|
Вартість
|
||
|
Smart Grow Старт - це якісний регулятор росту рослин на основі гумату калію. Smart Grow Старт має високий вміст фосфору та збалансований комплекс азоту, калію, мікроелементів, що сприяє оптимізації фізіологічних процесів рослин на початкових фазах росту і розвитку. Також підвищується стійкість рослин до стресових чинників середовища.
Склад: гумат калію 150 г/л, фульвокислоти 15 г/л, амінокислоти 10 г/л, загального азоту 11 г/л, фосфору 40 г/л, калію 25 г/л, мікроелементи 5 мл/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград.
Переваги:
- збільшує врожайність після обробки посадкового матеріалу;
- підвищує імунітет рослин до патогенів;
- підвищує стійкість рослин до стресу природного походження (заморозки, посуха тощо);
- посилює ріст і розвиток кореневої системи та укоріненню розсади, саджанців і живців;
- забезпечує рослину необхідними елементами живлення на початковій стадії розвитку;
- добре комбінується з протруйниками;
- сприяє швидкому засвоєнню поживних речовин з ґрунту.
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ
|
ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ |
ФЕРТИГАЦІЯ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
|||
ПОЛЬОВА ГРУПА |
|||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Поява сходів, початок кущення |
2,0-2,5 |
* |
Фаза кущення (весна) (ВВСН 20-29) |
2,0-2,5 |
|
|
Кукурудза |
Фаза 2 листа (ВВСН 8-12) |
2,0-2,5 |
* |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) |
2,0-2,5 |
* |
|
Соняшник |
Формування 2 пари листків |
2,0-2,5 |
* |
Фаза зірочки |
2,0-2,5 |
* |
|
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,5 |
* |
Ріпак, гірчиця, льон |
Сходи,1 пара листів |
2,0 |
* |
Початок стеблування |
2,0-2,5 |
|
|
Цукровий і кормовий буряк |
Формування «вилочки» |
1,5-2,0 |
* |
Змикання листя в міжряддях |
2,0-2,5 |
* |
|
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) |
Формування 1-3 справжнього листка |
1,5-2,0 |
* |
Наростання плодів |
2,0-2,5 |
|
|
ОВОЧЕВА ГРУПА |
|||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Перед висадкою розсади |
400-600 мл /100л води |
* |
Через 10-14 днів після висадки розсади |
1,5-2,0 |
2,5-3,0 |
|
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
|||
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград |
Осіння обробка до скидання листя |
2,0-3,0 |
3,0-4,0 |
Фаза початок вегетації – ріст пагонів |
2,0-3,0 |
3,0-4,0 |
|
ТЕПЛИЦЯ |
|||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Через 10-14 днів після висадки розсади |
400-600мл /100л води |
30-40 мл на 1 сотку |
Наростання плодів |
400-600мл /100л води |
30-40 мл на 1 сотку |