Кількість
|
Вартість
|
||
|
Smart Grow Плодоношення - це якісний регулятор росту рослин на основі гумату калію. Він має високий вміст калію та збалансований комплекс азоту, фосфору та мікроелементів, який пришвидшує дозрівання сільсько-господарських культур. Також підвищується стійкість рослин до стресових чинників середовища. Калій – один із важливих компонентів, який допомагає регулювати водний баланс рослин через коріння і функціонування продихів листа, що особливо важливо під час плодоношення. Smart Grow Плодоношення підвищує вміст сахарози в коренеплодах, крохмалю в картоплі, потовщує стінки клітин соломини злакових культур і підвищує стійкість хлібів до вилягання.
Склад: гумат калію 150 г/л; фульвокислоти 15 г/л; амінокислоти 10 г/л; N 3 г/л; P2O5 11г/л; K2O 38 г/л; мікроелементи 5 мг/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград.
Переваги:
- забезпечує рясне плодоношення;
- стимулює інтенсивне та раннє цвітіння рослин;
- добре комбінується з протруйниками;
- підвищує вміст сахарози в коренеплодах;
- комплекс макро- і мікроелементів запобігає опаданню зав'язі;
- позитивним чином впливає на врожай і на вміст розчинних речовин в плодах (більше цукру) на момент збору врожаю;
- підвищує імунітет рослин до патогенів;
- зменшує вплив стресу природного походження (заморозки, посуха, тощо).
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ
|
ЛИСТКОВЕ ПІДЖИВЛЕННЯ |
ФЕРТИГАЦІЯ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
|||
ПОЛЬОВА ГРУПА |
|||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза колосіння (ВВСН 60-87) |
2,5 |
* |
Кукурудза |
Викидання волоті (ВВСН 48-56) |
2,0 |
* |
Соняшник |
Формування зірочки-початок цвітіння |
2,0 – 2,5 |
* |
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування – налив бобів |
2,0 -2,5 |
* |
Ріпак, гірчиця, льон |
Наростання стручків |
2,0-2,5 |
* |
Цукровий і кормовий буряк |
Змикання листя в міжряддях |
2,0-2,5 |
* |
Баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон) |
Достигання плодів |
2,0-2,5 |
4,0 |
ОВОЧЕВА ГРУПА |
|||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Фаза росту та дозрівання плодів (коренеплодів) |
2,0-2,5 |
4,0 |
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
|||
Кісточкові, зерняткові, плодово-ягідні, виноград |
Фаза росту — дозрівання плодів |
2,5-3,0 |
4,0- 5,0 |
ТЕПЛИЦЯ |
|||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Фаза росту плодів — масове дозрівання |
500-600 мл/100 л води |
40 мл на 1 сотку |