Кількість
|
Вартість
|
||
|
Smart Grow Fulvo TE (Active) – високоефективне рідке добриво на основі фульвокислот із високим вмістом азоту, калію і мікроелементів, які завдяки фульвокислотам максимально ефективно засвоюються рослиною. Smart Grow Fulvo TE (Active) трансформує мікроелементи в доступну для рослин форму, тим самим забезпечує активне живлення рослини, стимулюючи її ріст і розвиток, а також збільшення вегетативної маси. Рідке добриво Smart Grow Fulvo TE (Active) активізує морфобіологічні процеси у рослинах шляхом прискорення поділу та видовження клітин. Тому його рекомендовано застосовувати в фазу росту плоду/коренеплоду, таким чином покращуються процеси формування сухоїречовини.
Склад: фульвокислоти - 200 г/л, N - 72,5 г/л, K2O - 45 г/л, Co - 0,01 г/л, B - 0,22г/л, Cu - 0,2 г/л, Fe - 1,13 г/л, Zn - 0,62 г/л, Mn - 1,45 г/л, Mo - 0,042 г/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, зерняткові, кісточкові, виноград, суниця, ожина, малина (літня і ремонтантна).
Перевага:
- покращує ефективність фотосинтезу;
- детоксикація рослин;
- посилює імунітет рослини та захисні функції рослини;
- підвищує врожайність культур, покращувати харчову цінність продукції та її екологічну чистоту;
- фульвова кислота зв’язує радіонуклідні речовини (токсичні речовини) та виводить з організму рослини;
- активізує морфобіологічні процеси у рослинах;
- трансформує мікроелементи в доступну для рослин форму;
- забезпечує активне живлення рослини, стимулюючи її ріст і розвиток, а також збільшення вегетативної маси.
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА |
ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ |
НОРМА ВНЕСЕННЯ, л/га |
ПОЛЬОВА ГРУПА |
||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) |
Фаза кущення (ВВСН 20-29) |
1,5-2,0 |
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) |
1,5-2,0 |
|
Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) |
1,5-2,0 |
|
Соняшник |
Фаза 2-4 пар листків (ВВСН 22-28) |
1,5-2,0 |
Фаза 5-6 пар листків (ВВСН 32-38) |
1,5-2,0 |
|
Кукурудза |
Фаза 3-5 листків (ВВСН 17-28) |
1,5-2,0 |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) |
1,5-2,0 |
|
Ріпак, гірчиця, льон |
Фаза весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) |
1,5-2,0 |
Бутонізація (перед цвітінням) |
1,0-1,5 |
|
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) |
Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) |
1,0-1,5 |
Бутонізація |
1,0-1,5 |
|
Формування – налив бобів |
1,5-2,0 |
|
Цукровий і кормовий буряк |
Фаза 4-6 листків (ВВСН 14-16) |
1,5-2,0 |
Фаза змикання листя у рядках (ВВСН 19-34) |
1,5 |
|
Фаза змикання листя у міжряддях (ВВСН 35-39 |
1,5 |
|
ОВОЧЕВА ГРУПА |
||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква |
Фаза 3-5 листків – бутонізація (ВВСН 12-63) |
1,0-1,5 |
Початок плодоношення (ВВСН 63-69) |
1,5 |
|
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА |
||
Зерняткові |
Після цвітіння (ВВСН 71-72) |
1,0-1,5 |
Фаза росту плодів (ВВСН 74-79 ) |
1,0-1,5 |
|
Кісточкові |
Перед цвітінням (ВВСН 55-59) |
1,0-1,5 |
Фаза росту плодів (ВВСН 75-81) |
1,0-1,5 |
|
Виноград |
Перед цвітінням (ВВСН 51-59) |
0,5-1,0 |
Після цвітіння (ВВСН 61-69) |
0,5-1,5 |
|
Суниця, смородина, ожина, малина (літня і ремонтантна) |
Відновлення вегетації |
1,0-1,5 |
Бутонізація (ВВСН48-58) |
1,0-1,5 |
|
Після кожного збору урожаю |
1,0-1,5 |
|
ТЕПЛИЦЯ |
||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) |
Обробка рослин у касетах |
300-400 мл/100 л води |
Фаза цвітіння |
200-300 мл/100 л води |
|
Фаза росту плодів |
300-400 мл/100 л води |