Кількість
|
Вартість
|
||
|
Smart Grow Amino – високоефективне рідке добриво з високим вмістом амінокислот для покращення якості продукції та посилення стійкості рослин при екстремальних умовах. Добриво Smart Grow Amino рекомендовано застосовувати в критичні фази розвитку рослини, коли енергія необхідна, а метаболічний баланс може бути порушений посухою, недостатнім освітленням, низькими температурами та високим показником засоленості ґрунтів. За рахунок легкодоступних амінокислот добриво Smart Grow Amino легко відновлює життєдіяльність культур після стресів.
Склад: амінокислоти - 200 г/л, загальний азот - 31,9 г/л.
Культури: зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес,гречка), зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця), баштанні ( кавун, диня, кабачок, гарбуз, патисон), кукурудза, соняшник, ріпак, гірчиця, льон, цукровий і кормовий буряк, томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква, зерняткові, кісточкові, виноград, суниця, ожина, малина (літня і ремонтантна).
Переваги:
- підвищує стійкість до несприятливих умов: критично низькі та високі температури, холодні вітри, посуха та інші;
- виконує захисні функції, зв’язуючи важкі метали та має антиоксидантні властивості;
- приймає участь у більшості обмінних процесах;
- регулює водний баланс рослин, фотосинтез;
- стимулює ріст і розвиток рослини;
- незамінний для якісного процесу запилення та утворення зав’язі плодів;
- за рахунок легкодоступних амінокислот добриво легко відновлює життєдіяльність культур після стресів.
Норми застосування та рекомендації:
КУЛЬТУРА | ФАЗА РОСТУ І РОЗВИТКУ | НОРМА ВНЕСЕННЯ,
л/га |
ПОЛЬОВА ГРУПА | ||
Зернові (пшениця, ячмінь, жито, овес, гречка) | Фаза кущіння (ВВСН 20-29) | 0,5-1,0 л/га |
Фаза виходу в трубку (ВВСН 30-39) | 0,5-1,0 л/га | |
Фаза колосіння-молочна стиглість (ВВСН 60-87) | 0,5-1,0 л/га | |
Соняшник | Фаза 2-4 пари листків (ВВСН 22-28) | 0,5-1,0 л/га |
Фаза 5-6 пар листків (ВВСН 32-38) | 0,5-1,0 л/га | |
Кукурудза | Фаза 3-5 листків (ВВСН 17-28) | 0,5-1,0 л/га |
Фаза 6-8 листків (ВВСН 17-28) | 0,5-1,0 л/га | |
Ріпак, гірчиця, льон | Фаза весняна розетка – стеблування (ВВСН 21-39) | 0,5-1,0 л/га |
Бутонизация (перед цвітінням) | 0,5-1,0 л/га | |
Зернобобові (горох, соя, нут, сочевиця) | Формування 3-5-го трійчастого листа (ВВСН 13-15/35) | 0,5-1,0 л/га |
Бутонізація | 0,5-1,0 л/га | |
Формування – налив бобів | 0,5-1,0 л/га | |
Цукровий і столовий буряк | Формування 4-6 справжніх листків | 0,5-1,0 л/га |
Змикання листя в ряду | 0,5-1,0 л/га | |
Змикання листя в міжряддях | 0,5-1,0 л/га | |
ОВОЧЕВА ГРУПА | ||
Томат, огірок, цибуля, перець, капуста, картопля, морква | Фаза 3-5 листків – Бутонізація (ВВСН 12-63) | 0,5-1,0 л/га |
Початок плодоношення (ВВСН 63-69) | 0,5-1,0 л/га | |
ПЛОДОВО-ЯГІДНА ГРУПА | ||
Зерняткові | Після цвітіння (ВВСН 71-72) | 0,5-1,0 л/га |
Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,5-1,0 л/га | |
Кісточкові | Перед цвітінням (ВВСН 55-59) | 0,5-1,0 л/га |
Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,5 л/га | |
Виноград | Перед цвітінням (ВВСН 51-59) | 0,5 л/га |
Після цвітіння (ВВСН 61-69) | 0,5 л/га | |
Суниця, смородина, ожина, малина (літня і ремонтантна) |
Бутонізація (ВВСН 48-58) | 0,5-1,0 л/га |
Початок збору врожаю (ВВСН 89-97) | 0,5 л/га | |
ТЕПЛИЦЯ | ||
Закритий ґрунт (вирощування ранніх овочів) | Активний ріст | 200 мл/100 л води |
Фаза цвітіння | 200 мл/100 л води | |
Фаза росту плодів — масове дозрівання | 200 мл/100 л води |