Кількість
|
Вартість
|
||
|
Мінеральне, комплексне, повністю розчинне добриво спеціально розроблене для позакореневого підживлення рослин
Професійно підібране поєднання макро- та мікроелементів в хелатній формі ефективно доповнює кореневе живлення. Спеціальні сполуки амінокислот, фітогормонів та вітамінів допомагають розвитку рослин під час несприятливих погодних умов, стимулюють поділ клітин, виводять зі стану спокою сплячі бруньки. Для підвищення ефективності до складу добрива входить прилипач. NPK – основні елементи живлення, покращують вегетацію та плодоношення культур, збільшують та покращують якісні характеристики врожаю. Мікроелементи – регулюють схожість та вегетаційний розвиток рослин. Амінокислоти – посилюють стійкість до стресів, збільшують концентрацію хлорофіла у рослинах, покращують мікрофлору ґрунту. Фітогормони – активують усі фізіологічні процеси в тканинах рослин, виводять зі стану спокою сплячі бруньки, стимулюють поділ клітин, збільшують їхню еластичність. Вітаміни – прискорюють ріст листя, затримують їх відмирання. Сприятливо впливають темпи зростання рослин.
Склад (%): азоту (N) – 5, фосфору (P2O5) – 15, калію (K2O) – 45, SO3 – 8, MgO – 0,5, Fe – 0,5, Cu — 0,05, B — 0,05, Mo — 0,05, Zn — 0,05, Mn — 0,01; амінокислоти (мг/кг): гліцин 150, аргінін – 30, триптофан – 40; фітогормони (мг/кг): ауксини -130, гібериліни — 18, цитокініни — 35; вітаміни (мг/кг): B1 — 25, B2 — 35, B6 — 70, PP — 80.
Культури: зернові, бобові, олійні, бульбо- та коренеплоди, овочеві, плодово-ягідні, кукурудза.
Переваги використання
-
покращує вегетацію і плодоношення різних культур;
-
підвищує обсяг та якість врожаю;
-
доповнює кореневе живлення;
-
сприяє розвитку рослин за несприятливих умов (заморозки, посуха, надлишок вологи);
-
завдяки прилипачу рівномірно розподіляється по листовій пластині і краще поглинається її поверхнею.
Норма витрати та схема застосування
Спосіб обробки |
Кількість води, у якій розчиняється 1 пакет (25 г), л |
Періодичність обробок |
Позакоренево (обприскування по листу) |
10 л |
7-10 днів |
Культура |
Норма внесення |
Польові культури |
250-500 г на 100 л води |
Томати, огірки, капуста,баклажани |
250-300 г на 100 л води |
Полуниця, суниця |
250-300 г на 100 л води |
Виноград, малина, смородина |
250-300 г на 100 л води |
Кісточкові, зерняткові культури |
250-300 г на 100 л води |
Культура |
Норма внесення, кг/га |
Фаза внесення |
Пшениця озима, ячмінь озимий |
1,5-2 |
молочна стиглість |
Пшениця яра, ячмінь ярий |
1,5-2 |
молочна стиглість |
Овочеві |
1,5-2 |
достигання |