Кількість
|
Вартість
|
||
|
Рікура це середньопізній гібрид дині, з вегетаційним періодом 75-85 днів.
Рослина сильна, з добре розвиненою кореневою системою, добре укрита темно-зеленим листям. Плоди овальні, з подовженим листям, ребристі, зелені, масою 1,8-2,2 кг. Колір мʼякоті білий, насіннєва камера невелика. Гібрид відрізняється дуже гарним смаком та ароматом, цукристість на рівні 14-16%. Плоди призначені для свіжого продажу та переробки. Не втрачає товарного вигляду і смакових якостей при транспортуванні. Гібрид має стійкість до фузаріозу дині, кармовірусу плямистого некрозу і середню стійкість до справжньої борошнистої роси.
Переваги:
- відмінна витривалість і регенеративна здатність;
- стійкість до фузаріозного в'янення та несправжньої борошнистої роси;
- довгий термін плодоношення;
- відмінний смак і товарний вигляд;
- тривалий період зберігання і транспортабельність;
- підходить для свіжого ринку, кулінарії, переробки і сушіння;
Особливості умов вирощування
Для еффективного розвитку і росту дині необхідний високий рівень вологості ґрунту не нижче 70–75% НВ. Оптимальна вологість повітря — 55–60%. Підвищений вміст вологи у ґрунті необхідний лише під час набрякання насіння та появи сходів, а також на початку утворення плодів.
Характеристики
Вегетаційний період | 75-85 днів |
Вага плоду | 1.8-2.2 кг |
Колір | зелений |