Кількість
|
Вартість
|
||
|
Кечал це середньостиглий гібрид дині типу Жовта канарська, з вегетаційним періодом 72-78 днів.
Плоди овальної форми, із жовтою шкіркою, з дуже яскравим смаком і високим вмістом цукру 12-13 %.
Рослина демонструє найкращі результати при вирощуванні у відкритому ґрунті. Плоди призначенні для універсального використання: у свіжому вигляді, для заморожування, сушіння, соків, переробки та консервування. Диня стійка до вирощування у стресових умовах. Плоди не втрачають товарного вигляду і смакових якостей при довгих термінах транспортування.
Переваги:
- відмінна витривалість і регенеративна здатність;
- стійкість до несприятливих погодних умов;
- відмінний смак і товарний вигляд;
- тривалий період зберігання і транспортабельність;
- підходить для свіжого ринку, кулінарії, переробки і сушіння;
- високий вмсіт цукру;
Особливості умов вирощування
Для еффективного розвитку і росту дині необхідний високий рівень вологості ґрунту не нижче 70–75% НВ. Оптимальна вологість повітря — 55–60%. Підвищений вміст вологи у ґрунті необхідний лише під час набрякання насіння та появи сходів, а також на початку утворення плодів.
Характеристики
Вегетаційний період | 75-80 днів |
Вага плоду | 3-5 кг |
Колір | жовтий |