Кількість
|
Вартість
|
||
|
Карібіан Голд це середньопізній гібрид дині типу Канталупа, з вегетаційним періодом 85 днів.
Рослина дуже сильноросла, з міцним листовим апаратом та кореневою системою. Плоди овально-округлої форми, великі вирівняні яскраво-жовтого кольору масою 1,2-3 кг, маленька насінна камера, що робить цей сорт особливо цікавим для переробки. М'якуш яскраво-оранжевого кольору, з незначним позелененням біля шкірки. Шкірка має дуже густу сітку. Гібрид відрізняється відмінними смаковими якостями та показником цукровості 12,5-13,0%. Підходить для вирощування у відкритому і закритому грунті. Рослина з високою стійкістю до фузаріозу і змінною стійкістю до вірусу борошнистої роси. Стабільно високий рівень врожайності. Плоди можуть зберцігатись протягом 1-2 місяців без втрати товарного вигляду і смакових якостей.
Переваги:
- відмінна витривалість і регенеративна здатність;
- стійкість до фузаріозного в'янення та несправжньої борошнистої роси;
- довгий термін плодоношення;
- відмінний смак і товарний вигляд;
- тривалий період зберігання і транспортабельність;
- підходить для свіжого ринку, кулінарії, переробки і сушіння;
Особливості умов вирощування
Для еффективного розвитку і росту дині необхідний високий рівень вологості ґрунту не нижче 70–75% НВ. Оптимальна вологість повітря — 55–60%. Підвищений вміст вологи у ґрунті необхідний лише під час набрякання насіння та появи сходів, а також на початку утворення плодів.
Характеристики
Вегетаційний період | 85 днів |
Вага плоду | 1.2-3 кг |
Колір | жовтий |