Кількість
|
Вартість
|
||
|
Долсура це гібрид дині типу Пієл де Сапо, з вегетаційним періодом 75-85 днів.
Плоди овальної форми, ребристі, зеленого кольору із білою м'якоттю, щільною і соковитою. Плоди мають чудовий смак, вмсіт бріксу 14-16 %. Рослина демонструє оданково гарні результати вирощування у відкритому та закритому грунті. Потужна міцна рослина, яка чудово адаптується до стресових умов вирощування. Не втрачає смакових якостей і товарного вигляду при транспортуванні на довгі відстані. Гарна лежкість. Гібрид відрізняється хорошою стійкістю до борошнистої роси.
Переваги:
- потужна і міцна рослина;
- стійкість до борошнистої роси;
- довгий термін плодоношення;
- відмінний смак і товарний вигляд;
- тривалий період зберігання і транспортабельність;
- підходить для свіжого ринку, кулінарії, переробки і сушіння;
Особливості умов вирощування
Для еффективного розвитку і росту дині необхідний високий рівень вологості ґрунту не нижче 70–75% НВ. Оптимальна вологість повітря — 55–60%. Підвищений вміст вологи у ґрунті необхідний лише під час набрякання насіння та появи сходів, а також на початку утворення плодів.
Характеристики
Вегетаційний період | 75-85 днів |
Вага плоду | 2-2.5 кг |
Колір | жовтий |