Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк Ліберо - сорт високоврожайного буряка, раннього терміну дозрівання. Він призначений для культивування у відкритому ґрунті в літній період та придатний для вирощування в різних агрокліматичних зонах. Строк дозрівання цього гібрида - 70-90 днів, а середня вага плоду - 200-230 грам. Ліберо формує потужний прямостоячий листовий апарат, завдяки чому рослина відмінно переносить посушливу і жарку погоду. Листя у рослини зелено-червоне, овальне, середнього розміру. Плоди вирівняні, червоного кольору, гладенькі, округлої форми. М'якоть щільна, соковита, має насичено червоне забарвлення без білих кілець. Цей буряк має чудові смакові якості. цінується за невибагливість у вирощуванні, високу стійкість до стрілкування рослин та чудові товарні якості коренеплодів. Буряк підходить як для ранньовесняних, так і для більш пізніх посівів. Сорт цього столового буряка призначений для зберігання, переробки та використання у свіжому вигляді. Урожайність сорту висока і складає 1,8–5,8 кг/м².
Переваги:
- висока врожайність, стійкість до посухи та морозу;
- успішно вирощується в різних агрокліматичних регіонах;
- високий відсоток виходу товарних якісних коренеплодів;
- стійкість до стресових погодних умов;
- м'якоть дуже смачна, солодкувата на смак;
- завдяки високим смаковим якостям, рекомендований для використання у домашній кулінарії;
- містить велику кількість поживних речовин;
- підходить для приготування соку та тривалого зберігання.
Особливості вирощування:
Ліберо призначений для вирощування прямим посівом насіння у ґрунт. Дана культура добре росте на рихлих родючих ґрунтах з нейтральною рН. Оптимальна температура для дружньої появи сходів — 25-26 °С, однак оскільки буряк є холодостійкою рослиною, насіння проростає навіть при 4-5 °С. Насіння цього сорту можна висівати широкорядним або стрічковим способом на глибину 3-4 см. Рекомендована густота стояння — 4-5 рослин на 1 м². Перед посівом в посадочні ямки рекомендується внести комплексні мінеральні добрива і добре прикатати ґрунт.
Характеристики:
Культура | Буряк |
Вид | Столовий |
Врожайність | 1,8–5,8 кг/м² |
Країна-виробник | Нідерланди |