Кількість
|
Вартість
|
||
|
Буряк Бетті F1 - сорт буряка, середньораннього терміну дозрівання, що цінується за відмінну врожайність, високий відсоток виходу товарних якісних коренеплодів та здатність рослин добре витримувати загущення посівів. Строк дозрівання цього гібрида - 100-115 днів, а середня вага плоду - 200-300 грам. Калібр насіння 3,00 - 3,50. Бетті F1 успішно вирощується в різних ґрунтово-кліматичних регіонах України. Культура є теплолюбною, тому активніше розвивається в прогрітому сонцем ґрунті, а також добре реагує на полив і внесення добрив. Для збільшення товарності коренеплодів слід двічі прорідити посадку, прибрати бур'ян і провести розпушування. Врожайність – від 4,5 до 6 кг/кв.м. Гібрид стійкий до стресових погодних умов. Він формує вирівняні темно-червоні коренеплоди, правильної округлої форми з гладкою яскравою шкіркою. Забарвлення яскраво-бордове з фіолетовим відтінком. М'якоть більш насиченого відтінку, містить до 8,6% цукру, 12,2% сухих речовин. Внутрішня структура плоду однорідна, дуже соковита, без білих кілець. Бадилля потужне, точково кріпиться до коренеплодів, має гарну стійкість до грибкових захворювань. Завдяки високим смаковим якостям буряк рекомендований для використання у домашній кулінарії. Підходить для приготування соку та тривалого зберігання.
Переваги:
- успішно вирощується в різних агрокліматичних регіонах;
- високий відсоток виходу товарних якісних коренеплодів;
- гібрид стійкий до стресових погодних умов;
- м'якоть дуже смачна, солодкувата на смак;
- завдяки високим смаковим якостям, рекомендований для використання у домашній кулінарії;
- містить велику кількість поживних речовин і цукру;
- калібр насіння 3,00 - 3,50;
- підходить для приготування соку та тривалого зберігання.
Характеристики:
Культура | Буряк |
Вид | Столовий |
Калібр | 3,00 - 3,50 |
Врожайність | до 60 т/га |
Вихід продукції | до 96% |