Кількість
|
Вартість
|
||
|
Анатолія це середньоранній гібрид баклажану універсального призначення, з вегетайіним періодом 70-75 днів.
Рослина добре розвинена, відкрита, з потужною кореневою системою. Плоди мають чудовий товарний вигляд подовжено-циліндричні, насиченогого темно-фіолетового кольору з блискучою шкіркою. На плодоніжках плодів відсутні шпильки. Баклажан має чудовий товарний вигляд та тривалий період зберігання у полі. Призначенний для свіжого продажу та переробки (нарізка на кільця, ікра).
Гібрид відрізняється польовою стійкістю до несприятливих факторів. Підходить для вирощування в плівкових теплицях, невисоких тунелях на підв'язці та у відкритому ґрунті.
Переваги:
- підходить для відкритого і закритого ґрунту;
- висока стійкість до несприятливих умов зросатння;
- чудовий товарний вигляд;
- гарна транспортабельність;
- відмінна польова лежкість;
- підходить для свіжого продажу і переробки;
Особливості умов вирощування
Баклажани не можна вирощувати після картоплі або повторно на одному і тому ж місці. Можливо повертати на колишнє місце через 3-4 роки. Рослині необіхдний легкий, але дуже родючий грунт, обов'язково з органічними добривами. Підходять супіски, чорноземи, суглинки. Категорично не рекомендується саджати баклажан у глинисті грунти і солонці. Оптимальна температура росту +20 +30 ° С, при +15 ° С ріст припиняється. Рекомендована густота стояння – 35-40 тисяч рослин на гектарі.
Характеристики
Вегетаційний період | 70-75 днів |
Вага плоду | 300-350 г |
Колір | темно-фіолетовий |