Кількість
|
Вартість
|
||
|
Добриво для поліпшення якості і кількості врожаю, посилення імунітету рослин, підвищення врожайності грунту
Мікроелементи захищають рослини від багатьох захворювань, посилюють процеси запилення, плодоутворення, засвоювання поживних речовин. Підвищують активність ферментних систем в рослинному організмі. За рахунок цього збільшується врожайність, вміст вітамінів, цукру плодах і овочах, поліпшуються декоративні властивості рослин.
Склад (г/л): азот (N) - 45, фосфор (P) - 90, бор (B) - 5, залізо (Fe) - 7, цинк (Zn) - 10, мідь (Cu) - 9, марганець (Mn) – 10, магній (MgO) – 0.05, кобальт (Co) – 0.1 молібден (Mo) – 0.1. рН – 7.0
Культури: овочеві, ягідні, баштанні, плодові, зернові, технічні, бобові культури, виноград, квіти, декоративні дерева і чагарники.
Переваги використання
-
усуває здрібніння молодого листя, засихання та відмирання країв листя, почервоніння, скручення та опадання;
-
запобігає слабкому цвітінню та недостатній зав’язі, спотворенню плодів;
-
посилює процес запилення та плодоутворення;
-
позитивно впливає на накопичення в рослинах елементів живлення та корисних речовин;
-
сприяє збільшенню врожайності;
-
покращує декоративні властивості рослин;
-
підвищує стійкість до хвороб та стресів.
Норми витрат та спосіб застосування:
Спосіб обробки | Норма застосування |
---|---|
Позакоренева | 60 мл (3 ковпачки) на 10 л води |