Кількість
|
Вартість
|
||
|
Можливий ОПТ
Дізнатися умови можна за тел. +38 093 270 03 03
Раномі - ранній високоврожайний столовий сорт картоплі. Він характеризується досить великими овально-видовгуватими бульбами з поверхневими вічками, яскравим жовтим кольором шкірки та світлим м’якушем. Сорт Раномі має хороші кулінарні властивості, придатний до короткого терміну зберігання. Стійкий до парші звичайної, золотої нематоді (RO 1 та 4) та раку картоплі 1 типу.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Раномі | |
Середня кількість бульб, шт./кущ | Середня |
Колір шкірки | Жовтий |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма | Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок | Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Раномі | |
Група стиглості (за даними оригінатора) * | 7,5 |
Період спокою бульб | Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Чутливий |
Стійкість до метрибузину | Не чутливий |
* група стиглості за даними оригінатора: 4 - пізній, 9 - дуже ранній
Кулінарні якості картоплі сорту Раномі | |||
Кулінарний тип * | АВ | ||
Суха речовина | 17,9 % | ||
Напрямок використання | столова, торгові мережі |
* кулінарний тип: А - не розварюється, В - слаборозварюється, С - розваристий
Стійкість картоплі сорту Раномі до хвороб | |
Золотиста нематода (RO 1 та 4) | Стійкий |
Золотиста нематода (RO 2 та 3) | Чутливий |
Звичайна парша | Стійкий |
Порошиста парша | Чутливий |
Фітофтороз листя | Дуже чутливий |
Фітофтороз бульб | Чутливий |