Кількість
|
Вартість
|
||
|
Можливий ОПТ
Дізнатися умови можна за тел. +38 093 270 03 03
Картопля Есмі - ранній високоврожайний сорт столового призначення. Культура формує бульби великого розміру, видовжено-овальної форми з червоною шкіркою і поверхневими вічками. Сорт Есмі малочутливий до парші і вірусних захворювань та має високу посухостійкість. Завдяки чудовому вигляду бульб, характеризується прекрасними споживчими якостями для пакування до торгових мереж.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Есмі | |
Середня кількість бульб, шт./кущ | 14 |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма | Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок | Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Есмі | |
Група стиглості (за даними оригінатора) * | 7 |
Група стиглості (згідно Держ. реєстру) ** | СС |
Період спокою бульб | Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Стійкий |
Засухо- та стресостійкість | Висока |
Стійкість до метрибузину *** | 7 |
* група стиглості за даними оригінатора: 4 - пізній, 9 - дуже ранній
** група стиглості згідно Державного реєстру сортів рослин України: ДР - дуже ранній, РС - ранньостиглий, СС - середньоранній, СП - середньопізній
*** метрибузин в умовах достатнього зволоження: 4 - дуже чутливий, 8 - нечутливий
Кулінарні якості картоплі сорту Есмі | |||
Кулінарний тип * | АВ | ||
Суха речовина | 18,7 % | ||
Напрямок використання | столова, торгові мережі |
* кулінарний тип: А - не розварюється, В - слаборозварюється, С - розваристий
Стійкість картоплі сорту Есмі до хвороб | |
Чорна ніжка * | 7 |
Парша | Малочутливий |
Фітофтороз листя | Чутливий |
Фітофтороз бульб | Малочутливий |
* чорна ніжка: 5 - середньостійкий, 7 - дуже стійкий