Кількість
|
Вартість
|
||
|
Можливий ОПТ
Дізнатися умови можна за тел. +38 093 270 03 03
Картопля Алюетт - ранній універсальний сорт столового призначення, придатний для звичайного та органічного вирощування. Шкірка картоплі сорту має червоний колір. Має хороші кулінарні властивості, придатний як для споживання в свіжому вигляді так і для переробки. Сорт Алюетт стійкий до фітофторозу листя та бульб, а також до золотистої нематоди (RO 1 та 4, 2 та 3), має дуже хорошу стійкість до вірусів.
Опис та характеристика бульб картоплі сорту Алюетт | |
Середня кількість бульб, шт./кущ | середня |
Колір шкірки | Червоний |
Колір м'якуша | Жовтий |
Форма | Видовжено-овальна |
Глибина залягання вічок | Поверхневі |
Технологічні особливості картоплі сорту Алюетт | |
Група стиглості (за даними оригінатора) * | 6 |
Період спокою бульб | Середній |
Стійкість до механічних пошкоджень | Чутливий |
Стійкість до метрибузину | Малочутливий |
* група стиглості за даними оригінатора: 4 - пізній, 9 - дуже ранній
Кулінарні якості картоплі сорту Алюетт | |||
Кулінарний тип * | АВ | ||
Суха речовина | 21 % | ||
Напрямок використання | столова переробка |
* кулінарний тип: А - не розварюється, В - слаборозварюється, С - розваристий
Стійкість картоплі сорту Алюетт до хвороб | |
Золотиста нематода (RO 1 та 4, 2 та 3) | Стійкий |
Парша | Малочутливий |
Фітофтороз листя | Стійкий |
Фітофтороз бульб | Стійкий |